Апасиев: Ами сеа бе “експерти “-шо праиме ? Ќе кинете тоа дипломите или како …;)

Внатрешната контрола на МВР утврди: „Полицискиот службеник наведен во Вашата претставка, при примена на полициските овластувања, неправилно се легитимирал, со што постапил спротивно на чл. 3 од од Правилникот за начинот на вршење на полициските работи и не Ви издал Записник за извршено испитување алкохолизираност со апарат ‘дрегер’“ – за што се преземени мерки на дисциплинска одговорност ❤

Ами сеа бе, „експерти“ – шо праиме?
Ќе кинете тоа дипломите или како… 😉

Total
2
Shares
Поврзани објави