Битолскиот Ајсмен на минус 17 си кулира во снегот

Битолчанецот Роберт Талевски Чомбе кој моментално живее и престојува во Њу Џерси, вечерва на минус 17 степени си ужива полугол на снегот и студената зима во Америка.

Како што самиот ни кажува тој ова секојдневно го прави неколку години за подобра циркулација, намален стрес, мирен сон и подобро здравје, а со првото доаѓање во Битола ќе не запознае и сите нас.

Babambitola.mk

Total
4
Shares
Поврзани објави
Повеќе

Девојка со редок и опасен карцином одбиена за помош од државата!!! “Македонијо,моја земјо прекрасна, те сакам бескрајно, но ако даде Бог ќе те напуштам”

Триесет и тригодишната Јана Арсовска боледува од адултен неуробластом, опасен малиген тумор, од кој заболува само еден во десет милиони.…