Видео – Битолчани на улица, телефонските линии во прекин

Битолчани вечерва ќе ја поминат надвор од своите домови. Исплашени од земјотресот и штетите на објектите , повеќето ноќта ќе ја поминат во автомобилите или во куќи во околните места. Во моментов има прекин во телефинската комуникација и интернетот . Очекуваме нови информации…

Total
1
Shares
Поврзани објави