Видео : Влезовите во Тетово блокирани по големиот дожд, единствен излез е од кај Штуловиот универзитет, поплави и во прилепско и Валандово

N

Попладнево цело Тетово беше погодено од големото невреме. На социјалните мрежи објавија снимки и фотографии од поројните дождови.

Целиот град е под вода, поплавени се сите улици, како и многу подруми и гаражи. Влезовите во Тетово се блокирани единствено прооден е патот кај Штуловиот универзитет.

Големо невреме имаше и во прилепско и Валданово од каде стигнуваат информации за големи поплави.

Total
24
Shares
Поврзани објави