Видео: Почна лидерската средба во Собрание

Денеска во Собранието почна лидерска средба на претседателите на парламентарните партии, на покана од претседателот на Владата Димитар Ковачевски.

На лидерската средба којашто со свое обраќање ја отвори премиерот Ковачевски ќе се дискутира за европската иднина на Македонија, како и за одлуките кои во наредниот период треба да се донесат во Собранието со широк политички и општествен консензус.

Total
17
Shares
Поврзани објави