Видео: Украден сеф во Аеродром

На ден 13 декември украден е сеф со 30.000 евра на б.п МАКОИЛ во Аеродром со автомобил vollswagen Bora сива боја.

Кој ќе го препознае следува парична награда. Инфо. на тел. број 070 262 577 070 204 706

Макоил

Total
11
Shares
Поврзани објави