Господ и го донесе Божјиот дар – малиот Божидар на 49 годишна пациентка во Болница Плодност

По пат на ин витро оплодување, во битолската Болница Плодност беше зачнат Божидар. Пациентката има 49 години и долго време се бореше со неплодност. Направила претходно неколку ин витро оплодувања, но неуспешни, на друго место. Во Болница Плодност ова беше прво и успешно ин витро оплодување.

ОВАА НАША УСПЕШНА ПРИКАЗНА Е УШТЕ ЕДНА БРЕМЕНОСТ И ПОРОДУВАЊЕ НА ПРВОРОТКА КОЈА ИМА 49 ГОДИНИ.

ПОРОДУВАЊЕТО БЕШЕ НАПРАВЕНО СО ЦАРСКИ РЕЗ, А ПАЦИЕНТКАТА ОДЛИЧНО ЈА ПОДНЕСЕ БРЕМЕНОСТА СО ОГЛЕД НА ВОЗРАСТА.

Total
1
Shares
Поврзани објави