Кои се осомничените за случајот „Делчевски ниви“?

Дел од медиумите ги објавија имињата на осомничените во случајот „Делчевски ниви“ меѓу кои се двајца управители во ЕВН, телохранител на Христијан Мицковски и уште неколку негови сегашни и поранешни блиски личности:

. Игор Гиевски, управител на ЕВН Електрани, Мирослав Митровски, управител на ЕВН Електрани, Дарко Тодоровски, поранешен советник во Советот на Општина Делчево, Дарко Ќурчиски, бизнисмен, Влатко ( дел од обезбедувањето на Христијан Мицкоски) и Марија Илиевски, негова сопруга, и Орце Тодоровски-Ефто.

Игор Гиевски (прв на сликата од лево), Мирослав Митровски (втор на сликата), Дарко Ќурчиски (горе десно) и Дарко Тодоровски (доле десно на сликата)

Total
8
Shares
Поврзани објави