Мицкоски го испрати Антониј во прво: Синко ти ја посакувам целата среќа на светот

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски и сопругата Рози денеска го испратија нивниот помлад син Антониј во прво одделение.

Првиот училишен ден на Антониј.
Синко ти ја посакувам целата среќа на Светот, да учиш и напорно да работиш за тоа што те чека во животот. Да научиш да се бориш и тогаш кога ќе паѓаш и само така да успеваш.
И до сите други родители многу успеси и среќа на нивните деца, порача Мицкоски.

Total
1
Shares
Поврзани објави