Нема решение за приватните превозници во Скопје, најавена радикализација на протестите

Екипи на сообраќајната полиција, како што беше и најавено, го регулираат сообраќајот на булеварот  „Илинден“ и тоа од крстосницата со булеварот „Св. Климент Охридски“ до крстосницата  со „8 Септември“, како и на крстосницата од улицата „11 Октомври“ и булевар „Кочо Рацин“ и крстосницата од булевар „Гоце Делчев“ и „Крсте Мисирков“, кај Судска палата.

Директорот на приватниот автобуски превозник „Слобода превоз“, Ленин Јовановски, вчера најави можна радикализација на протестот на приватните превозници се до решавање на проблемот и исплата на долгот од страна на ЈСП „Скопје“.

Total
0
Shares
Поврзани објави