Пендаровски ќе ги потпише законите за Бехтел и Енка

Указот за законот за работни односи и другите закони во врска со изградбата на автопатите Претседателот Пендаровски најави дека ќе ги потпише. Според него во Законот за работни односи не пишува термин 60 часа работа и затоа може да го потпише иако Уставен ја укина оваа одредба.

Total
0
Shares
Поврзани објави