Подметнат пожар во простор во кој можело да изгорат луѓе

Почитувани денес повторно некој несовесен граѓанин подметна пожар и се обиде живи да ги запали луѓето кои живеат во старото нервно одделение во Штип.

Здружението на Ромите Черења ги повикува надлежните од МВР да го пронајдат сторителот/те,а во едно ѓи повикува општинските власти веќе еднаш да го реши станбеното прашање на луѓето кои живеат во старото нервно одделение во Штип.

Повик за помош и до сите хумани граѓани за овие опожарени семејства

Total
18
Shares
Поврзани објави