Први фотографии од земјотресот во Битола

Горан Милески претседател на Либерално-демократската партија прв сподели фотографии од штети од земјотресот во Лерин кој силно се почувствува во Битола.

Битолчани вечерва се надвор од своите домови. Некои со мали деца се затворени во автомобили и се плашат да се вратат во зградите во кои живеат. Од нив добивме и фотографии.

Очекуваме нови информации…

Total
64
Shares
Поврзани објави