Приведен крадецот на компјутери во Кавадарци

Пред неколку дена беше ограбена канцеларијата на „Донирај компјутер“ во Кавадарци.

Крадец успеал да одземе неколку компјутери кои беа наменети за социјално ранливи категории, но полицијата брзо го реши случајот.

Борче Стаменов од „Донирај компјутер“ објави дека е фатен крадецот, а повеќе детали најави наскоро.

Total
0
Shares
Поврзани објави