Протестирајте пред ковид-центрите, може ќе ги убедите пациентите дека не се болни, реагира д-р Чадиковски

Д-р Владимир Чадиковски со свој коментар за вчерашните процеси. Тој предлага наместо пред Влада и Собрание, да се протестира пред ковид-центрите и инфективните клиники низ земјата. 

-Зошто протести пред Влада и Собрание, посоодветно е пред болниците со болни од ковид, може ќе ги убедат дека не се болни.Огромна поддршка за сите колеги кои се бориме против овој вирус, кој ни го промени животот! Разбирам и поддржувам став, мислење, но ова е срамота – стои во објавата на д-р Чадиковски.

Total
22
Shares
Поврзани објави