СОМНЕЖОТ СЕ РОДИ КОГА ПОСЛЕ 4-ТА ПРИМЕНА „ХЕМОТЕРАПИЈА“ НЕ Ѝ ПАДНА КОСАТА – потресна исповед

Не стивнуваат реакциите од семејства чии блиски починале од карцином на клиниката за онкологија. 

„Мојата мајка, 62 години, почина неодамна од рак. Сомнежот се роди кога после четвртата примена ‚хемотерапија’ не и падна косата, што е еден од главните симптоми на примање хемо, оносно дека ‚лекот’ работи“, е дел од исповедта на еден профил на фејсбук, кој говори за своето горко искуство.

Total
0
Shares
Поврзани објави