Струмица – Кози на покривот на Нервното одделение

Три кози се качени на покривот на Нервното одделение во болницата во Струмица, објави порталот Струмица Денес.

– Дали планираат „самоубиство“ или решиле само да се фотографираат, уште не се знае. Но, важно козите се качени на кровот на нервното одделение во Струмица, шеговито пишува порталот кој ја објави фотографијата.

Total
10
Shares

USJE
Поврзани објави