ТАМАРА И МАЧКА СЕ РАЗДЕЛУВААТ – ТОДЕВСКА ИНСИСТИРА НА ПРИВАТНОСТ И ЗАШТИТА НА ДЕЦАТА

Како што веќе се зборува по естрадата, една од нашите најголеми музички ѕвезди Тамара Тодевска се разведува од својот сопруг.

Иако за оваа информација се шпекулираше подолго време, тимот на „Убавина и здравје“ ја потврди оваа вест. Имено, дознаваме дека Тамара и Мачка се одлучиле да се разделат, но да останат во добри и коректни односи, пред сѐ штитејќи го интересот на нивните две деца.

Тамара сметала дека е добро децата да одржуваат добра комуникација со својот татко и дека тој е дел од нивните животи.

извор: Убавина и здравје

Total
1
Shares
Поврзани објави