Фото: Градоначалникот на Штип ја спаси мајка ми од сигурна смрт

Пред неколку дена во Грција на плажа жена се онесвести. Нејзе и притрчале повеќемина да и помигнат а меѓу нив и Сашко Николов , кардиолог – актуелен градоначалник на Штип. По кратката реанимација жената се освестила и според последните информации се чувствува добро.

На социјалните мрежи се огласи нејзиниот син со голема бралогдарност до др- Николов кој како што вели “ја спаси мајка ми од сигурна смрт”.

Total
1
Shares
Поврзани објави