фото: Пациентот кој доби срце се чувствува добро

Сашо се чувствува добро по извршената трансплантација на срце ♥️ тој е контактибилен и се опоравува. Од голема важност е постоперативниот период. Му посакувам многу здравје 🙏и што побрзо да се врати на вообичаените животни навики.

Total
13
Shares
Поврзани објави