Фото – Се руши првата галија во Скопје

Првата од 3-те галии во коритото на Вардар, почна да заминува во историјата. Скопје, една поинаква приказна, напиша Шилегов на фејсбук.

Total
1
Shares

USJE
Поврзани објави