Шилегов се жали на Фејсбук: Воздухот е загаден!

Доскорешниот градоначалник на Град Скопје Петре Шилегов, се жали на социјалната мрежа Фејсбук дека воздухот во Скопје е загаден.

Тој објави фотографија на совој профил на која напиша „Go green…“ потенцирајќи една од мерните станаици во Скопје кога покажува енормно високо загадување на воздухот.

Total
6
Shares
Поврзани објави