АПЕЛАЦИЈА НЕ ДОБИ ПРЕТСЕДАТЕЛ

Судскиот совет денеска не избра претседател на Апелациониот суд. Поради истек на една година од оценувањето на кандидатите изборот е одложен и ќе се прави ново вонредно оценување. Судот ќе го води ВД претседател Лидија Димческа. Дека избор нема да има ДОСИЕ.МК објави пред десет дена . Во прилог објавената анализа :
https://dosie.com.mk/archives/1075

Total
0
Shares
Поврзани објави