Фото : Бетмен и Спајдермен преку тераса влегоа кај пациентите на Детска клиника

Тимот за спасување на планина, како дел од Тимот за одговор при катастрофи на Црвениот Крст на град Скопје, завчера

на Клиниката за детски болести во Скопје, организира показна вежба како атракција за сите хоспитализирани деца и случајно затекнати граѓани.
Членовите на тимот беа маскирани во костими на омилените Супер херои од цртаните филмови, и спуштајќи се по јаже им делеа подароци на децата.

фото: Sitel

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.