ВИДЕО : Обоен и оживеан нем филм од Првата светска војна

Peter Jackson's World War One film

This is World War One, as you've never seen it before. 🎥

Posted by BBC News on Wednesday, October 10, 2018

Видеото е дел од оживувањето на нем фирлм од Првата светска војна. Ова ремек дело го работи режисерот на Господарот на прстените, Питер Џексон.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.