Kristina

3638 posts
Повеќе

Ќерката на режисерот Љубиша Ѓеоргиевски жртва на измама – Ми се јавија на телефон: Вашата ќерка згази бебе кое почина

Мери Георгиевска, ќерка на починатиот македонски режисер и политичар, сподели шокантна сторија на својот фејсбук профил. Вчера околу…