Да го направиме посветол животот на мојата ќерка Ивана

После шест години поминати во искушение со изгубен вид и пет операции на глава поради hidrocefalus i atrofija на очниот нерв добивме надеж дека може да се поврати видот барем малку ако не целосно, напиша на социјалните мрежи музичарот Игор Стефковски за својата ќерка Ивана.

Најдовме клиника во Русија град Уфа да се направи операција односно вградување на био мателирјал Alloplant. Операцијата ќе ја прави др. Е. Мулдасев а ќе биде во јануари. . Сега ги правиме подготвителните третмани во Куманово ординација Еднтерајс на доктор Томовски. Ги замолувам сите хумани луѓе да помогнат со донација на парични средства. Да го направиме посветол животот на мојата ќерка Ивана донирајте за да не ја изгубиме последната надеж.

Br.ziro smetka e….210-7000006219-06 tutunska banka na ime Ivana Atanasovska

T mobile 143 434

Total
0
Shares
Поврзани објави