Да му помогнеме на шестгодишниот Јане од Зрновци за лекување во Турција!

Ангела Крстова апелира:

Да не оставиме Јане Николов од Зрновци да ја води битката сам со неговите најблиски!

Да помогнеме на Јане толку колку што можеме… споделете и донирајте за Јане кој има шест години. Тој знае дека е болен, но има многу надеж во него…

Јане треба да замине што поскоро во Турција на лекување. Да ни се врати жив и здрав. За Јане за неговото лекување со цел да му го продолжиме детството – помогнете!

Бидете хумани и донирајте за Јане. Да спасиме еден детски живот!

Наскоро броеви и за донирање преку мобилен телфеон. Во прилог ја споделуваме медицинската потврда и сметката за уплати на донации за Јане од Македонија и надор од Македонија!

Јане ќе победи битката, на нас останува да собереме што повеќе средства.

Во моментов поради компликации кај Јане, функцијата на бубрезите е откажана и мора да лежи врзан за кревет. Родителот Игор отвори девизна сметка на која ќе можат да уплаќаат и оние кои се надвор од државата.

Ве молам да се сплотиме и да помогнеме да спасиме еден млад живот.

Видеото во кое Јане ја искажува својата желба да оздравее погледајте го тука.

Денарската сметка за луѓе во Македонија е: 290500018338167, ТТК банка

Total
0
Shares
Поврзани објави