ФОТО : Две паради на Гордоста и Семејството во Скопје

Денеска во Скопје се одржаа две паради. Првата Парда на Гордоста која се бори за правата на ЛГБТ заедницата која ја предводеа активисти а втората Парада на семејството која ја предводеа попови.

Total
0
Shares

USJE
Поврзани објави