Фото : Гори продавница за мотори и гуми

Голем пожар и застој на почетокот на улицата Јордан Мијалков (поранешна Железничка) . Гори продавница за гуми. Ова е една од најпознатите продавници за гуми и мотори во Скопје а што го предвикало пожарот се уште не се знае.

Total
0
Shares
Поврзани објави