Фото – ИСЧЕЗНАТА: Потребна е итна помош

Ако ја видите жената на сликава да и се јавите на Сашка нејзината ќерка на телефон 078 222 413.

Жената се вика Сирма. Живее во Козле и излегла денес од дома околу 12.00, но не го земала телефонот со неа. Сашка и сопругот веќе се излезени и ја бараат, не е во маало ни во околина, се сомневаат дека можеби тргнала за Гостивар (по потекло е од таму).

Total
0
Shares
Поврзани објави