ФОТО: Иванов стави завеси – како изгледа кабинетот на екс претседателот

Канцеларите на поранешниот претседател Горге Иванов се опремуваат а деновиве се поставени и завесите. Веќе има мебел и работни маси како и книги. Канцелариите се во зградите на Џеваир.

Р.Д.

Total
0
Shares
Поврзани објави