ФОТО : Нова статуа на Груевски во Скопје!

Фотографијата е фото монтажа и е дел од илјадниците коментари кои бегството на Никола Груевски колку што е сериозно за целата државата толку од народот ја извлече духовитоста и инспирацијата во најтешките денови за Македонија. Додека секојдневно се открива по некој чекор на Груевски по границите низ региониот дома се води дебата и кавга кој е виновен што побегна.

Но ете има и такви кои својата инвентивност за хумор ја покажуваат на свој начин.

Но сепак колку и да се смее народот по социјалните мрежи сепак ситуацијата станува доста сериозна и излегува од контрола.

Total
0
Shares
Поврзани објави