ФОТО : Од приемот во амбасадата на САД во Скопје

Dosie.mk ви презентира дел од фотографиите направени во Амбасадата на САД каде синоќа по повод 4ти јули имаше прослава на која присутвуваа цел државен врв , како и пратеници од сите пратенички групи , бизнисмени ,но и лица кои се црната листа за влез во САД до беа во дворот на амбасдата. На прославата се сретнаа и обвинителите од СЈО со обвинети од нивните случаи со кои скоро секојдневно се гледаат во судница.
Фотографиите се позајмени од социјалната мража Facebook од различни профили на присутни на прославата.

Total
0
Shares
Поврзани објави