ФОТО: Прекрасен феномен над Скопје

По сончевото утро на пладне во Скопје заврна пороен дожд. о атмосферата се создаде прекрасна појава прво едно а потоа и второ виножито. Боите на виножитото како врвеше дождот така беа се појаки.

Total
0
Shares
Поврзани објави