ФОТО вест: Пожарникарите со децата болни од церебрална парализа

БППЗ-Град Скопје денес бевме домаќини на Центарот за Целебрална Парализа-Пролет.
Иво,Мики,Елена,Јасмина,Дамјан,Шериф,Иво,Ненад и др. ни го разубавеа денот.
ОНИ БЕА НЕПРОЦЕНЛИВО СРЕЌНИ…
ОВА СЕ ДЕЧИЊА СО ГОЛЕМИ СРЦА
НИЕ СМЕ СЕКОГАШ ОТВОРЕНИ ЗА НИВ
ГИ САКАМЕ БЕСЦЕНЕТО

Total
0
Shares
Поврзани објави