Гори куќа во Жданец

Гори куќа во скопската населба Жданец. Ова е последната информација од противпожарната бригада која со најмалку 4 возила и дополнителна опрема пред малку замина на местото на настанот. Според првичните информации на dosie.mk пожарникарите успеваат брзо да се справат со огнот. Нема повредени, а се работи за куќа во погорниот дел од населбата односно мала викендичка. Првичните информации се дека пожарот е предизвикан од електрична инсталација. ДО самата куќа има бандера со жици за струја. Како се запалила куќата дополнително ќе с еутврдува по увидот н аполицијата.

Total
0
Shares
Поврзани објави