Груевски во Будимпешта?

“Во последните неколку денови примив безброј закани по мојот живот.

Јас сум во Будимпешта сега, и побарав политички азил од Унгарските власти.

Секогаш ќе останам верен на каузата на Македонија. Никогаш нема да отстапам.“ – напиша Груевски на неговиот ФБ профил”.

Овие три реда осамнаа на ФБ профилот на Никола Груевски но дали тој ги напишал или некој друг не се знае. Со оглед дека станува збор за социјална мрежа автентичноста на објавата засега не може да се потврди.

Total
0
Shares

USJE
Поврзани објави
Повеќе

Државниот санитарен инспекторат ги поништи решенијата за надзор и изолација на лицата кои влегле во земјата со негативен тест за ковид-19

Државниот санитарен и здравствен инспекторат го запре извршувањето на решенијата за ставање под здравствен надзор и изолација лица…