ЈО: Игор Југ имал задача да го ликвидира Зоран Заев

Со голем број сведоци и докази ќе докажеме дека Игор Југ имал задача да го ликвидира Зоран Заев , кажа пред малку обвинителката Вилма Русковска. Ова е акт на насилство ова не е политички реваншизам. Таа пред малку заврши со воведниот говор и најави многи докази и сведоци.
Почнуваат воведните говори на адвокатот на обвинетите Крсто Микоски и уште неколкумина кои почна со зворовоте овде нема ни Т од терозизам.

Total
0
Shares
Поврзани објави