Кој го познава човеков, апел за помош !

“Човекот дојде во Кафе Корзо во Центар. Има лошо помнење, мисли дека е 1997 година. Би ве замолил ако може да споделите, можеби некој ќе го препознае.

02 3226 002 – јавете се на бројот доколку знаете како да се стапи во контакт со негов близок”

Оваа објава се споделува на социјалните мрежи. Граѓани апелираат да биде однесен во најблиската полициска станица и да не се дозволи да остане сам додека не се појави некој што го знае или го бара.

Total
0
Shares

USJE
Поврзани објави