Македонија -Гибралтар 4:0 … се во 6 минути видео

Фудбалскиот натпревар Македонија Гибралтар со победа од 4 наспрема нула го коментираше најдобриот спортски коментатор и новинар Бранко Илиевски. Видеото е кратка сторија за оваа успешна приказна на македонската репрезентација .

https://www.facebook.com/branko.ilievski/videos/10216451140967636/

Total
0
Shares
Поврзани објави