Македонскиот потполковник од Африка суспспектен на јужноафриканскиот сој на корона оздраве

Среќна завршница на патешествието на нашиот потполковник кој во Централноафриканската Република заболе од КОВИД. По 22 дена на Инфективната клиника, тој е сосема излекуван и денеска си оди дома! Го испрати д-р Илир Демири и дел од медицинскиот персонал кои се грижеа за него. Благодарност до сите! Ништо не оставивме на случајноста и ова е најдобриот исход што сите го посакувавме! Потполковникот набргу се враќа меѓу своите колеги, на своите должности во Армијата.

Total
0
Shares
Поврзани објави