Марко Зврлевски стана адвокат

Последниот јавен обвинтел на Република Македонија кој беше разрешен поради нестручно работење стана адвокат. Тој не е регистрарн се уште во регистарот н аадвокати во Адвокатска комора но постапката е во тек. Зврлевски отвори адвокатска канцелари оти не може да се врати во обвинителството.
Пред него и поранешните први луѓе на обвинителството Љупчо Шврговски , Стеван Павлески, Стерјо Зиков, откако ги напуштија функциите станаа адвокати.

Total
0
Shares
Поврзани објави