Мијалков за Амди Бајрам: Беше легенда 102,3%

Драг пријателе,

Беше легенда 102,3%!

Со својата појава и уникатно однесување ке останеш долго запаметен на јавната сцена. Ромите загубија човек на кого можеа да се потпрат и да побараат помош, а ние загубивме драг пријател и соработник.

Сочуство до твоите најблиски.

Почивај во мир легендо !

Total
0
Shares

USJE
Поврзани објави