На 13 години знае дека е болен но собира пари за лекување

Ова е Илхан. Има 13 години и е од Село Бростица , дебарско. Се бори со канцер има леукамија. Моментално е во болница. Има потреба од операција надвор од државата. Засега за него може да се изврши операција во Турција. Илхан знае дека е многу болен но има надеж дека ќе биде подобро.

Во апелот за помош од неговите блиски пишува : “Неговите очи се свртени кон тебе што ова го читаш, помогни колку можеш”.

На фотографиите се сметките на кои може да се донира.

 

Total
0
Shares
Поврзани објави