НАЈНОВА ВЕСТ: Пронајдена Моника, девојчето што ја дигна Србија на нозе

Српските медиуми објавија дека девојчето по кое се трага десет дена Моника Каримановиќ е пронајдена.

Според нивните сознанија таа е жива. Во моментот кога полицијата го опколила Малчанскиот бербер како што го нарекуваа нејзиниот киднапер, тој го пуштил девојчето, а потоа продолжил да бега.

Total
0
Shares

USJE
Поврзани објави