Оној кој го виде Александар како крвнички ме боде и проба да ме убие, да излезе заедно со мене и да ја каже вистината

Филип Филиповски бара помош од сведоци да се расчисти случајот со инцидентот во дискотека по кој изгуби бубгер и слезина. Татко му и најблиските додека бараат посебни лекови и вакцини кои ги нема во државава тој на социјалните мрежи побара помош сведоците на неговото бодење да се јават и да ја кажат вистината. Осомничени се локални момчиња кои се синови на функционер од МВР.

Ке ве замолам до сите присутни на вечерта кога бев избоден на влезот од дискотеката на било кој што го виде како Александар крвнички ме боде и проба да ме убие, да излезе заедно со мене и да помогне да даде изјава, да ја каже вистината што се сличи. Не барам ништо повеќе. Затоа што ова може да му се случи на било кој од вас, знам дека сте прод притисок и чисто ве замолувам ако има некојј таков помогнете ми злосторниците да си ја добијат правадата, доколку било кој од вас а верувам дека има многу што го видеа настанот сака да придонесе злосторниците да си го добијат заслуженото нека ми пише слободно.

Total
0
Shares
Поврзани објави