Приведен пратеникот Крсто Мукоски и актерот Владо Јовановски

Покрај Mитко Чавков кој утрово беше уапсен, приведени се уште 15 -тина, меѓу кои пратеници и граѓани кои се најдоа на 27 април во Собранието.

Помеѓу нив се и актерот Владо Јовановски, Горан Ангелов – Ќосето од Велес, пратеничката Жаклина Стефановска, пратеникот Крсто Мукоски, поранешниот директор на ФЗОМ Саше Стефановски, пратеникот Љубен Арнаудов од Охрид и други.

Total
0
Shares
Поврзани објави