Родители на отуѓени деца со поддршка од регионот

https://www.facebook.com/dosie.mk/videos/564638123923194/

https://www.facebook.com/dosie.mk/videos/564663220587351/

Total
0
Shares
Поврзани објави
Повеќе

Следува викенд без ддв !

Викендот без ДДВ кој го најави Владата, најверојатно ќе се случи следните недели. Но како ќе функционира? Според…