Се преврте празен автобус кој требало да превезува ученици

Пред половина час на стариот пат Василево-Пиперево се преврте автобус кој пренесува ученици, но за голема среќа избегната е поголема несреќа бидејќи автобусот бил празен и во него бил само возачот кој нема посериозни повреди, информираат од Противпожарната единица на Струмица за портал Струмица Денес. Повеќе информации во текот на утрешниот ден.

фотографијата и текстот се превземни целосно од порталот strumicadenes.mk

Total
0
Shares
Поврзани објави